STAR 2

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Star 2. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 20:21 Bezorgtijd was prima, snel geregeld voor de tijd en afstand. Helaas zaten er mieren in de friet, deze hebben we weg kunnen gooien.
11 mei 2024 om 20:55 Ze bellen nog al onbeschoft me op zonder aan te bellen om bij de deur te staan. En we kregen een aangebrand stokbrood vanwege dat we veel te laat eten binnen hebben gekregen.
28 apr 2024 om 14:13 YUMMY
13 apr 2024 om 20:16 Ik heb het gevoel dat het deeg van de pizza niet helemaal gaar was maar verder was ie super lekker, snel bezorgd ook alles netjes op tijd laten weten.
7 apr 2024 om 23:02 AMAZING
23 mrt 2024 om 22:26 Awesome
4 mrt 2024 om 9:08 Op tijd bezorgd, eten nog goed warm en smaakte erg goed!
3 mrt 2024 om 22:18 Goed verzorgd en was lekker mag iets meer satesaus bij verder alles goed
25 feb 2024 om 17:27 Erg lekker ik ga nog eens bestellen
17 feb 2024 om 8:43 Eten was er rond aangegeven tijd dus prima. Was niet gloeiend heet maar warm genoeg (verbrand je je mond ook niet als je eet!) ze moeten ook een stukje rijden dus dat was acceptabel.
11 feb 2024 om 21:12 Nooooit geleverd! Waardeloos
11 feb 2024 om 20:46 Bestelling duurde 3 uur voordat hij kwam en het was nog koud ook en de pizza’s verbrand